c4a28961922ba9d8ee1846239e532a2d.png
4218b5d0cff5fc5d8b2414cea523eeff.png
bce8af9c044be01406af79e63ac6db48.png
e90403832cf85a40169b527e0734a1b2.png
8915a5ac8e289db2bf3f2ed3bba682ff.png
a6719c04d9cbfffbadeff61e0bafb135.png
f9da2a82f30688a1f3597872e10b0f9d.png
a228661ee2d31c9d24a3a283791fb962.png
6b43de371c4b853ac3c58d523c305bab.png

Snacks | Lunchgerechten | Hoofdgerechten | Maandspecials | Nagerechten || Menukaart sluiten

Wij zijn van mening dat koken met liefde het verschil kan maken, dit en het gebruik van verse seizoensgebonden producten. Eerlijk eten zonder al teveel poespas...

Borrelhappen

Bitterballen (6 stuks)
6.50
Kaastengels (6 stuks)
6.50
Groenten loempia's
6.50
Olijven
4.00
Vers brood uit de oven met Aioli
5.00
Nacho chips met pittige homemade salsa
5.00
Hot Cheddar cheese Jalapenos
7.50
Hollandse garnalenkroketjes met huisgemaakte tartaarsaus (5 stuks)
8.50

Terug naar boven

 

 

Daggerechten (tot 17:00)

Grillburger
Grillburger op een briochebol met sla, huisgemaakte saus en gekaramelliseerde uien
12.50
Broodje tonijnsalade
met rode ui en appel.
8.00
Broodje hete kip
pittig gemarineerd met huisgemaakte saus en mangochutney
7.00
Broodje gegrilde geitenkaas
met zongedroogde tomaat en huisgemaakte peren-appelcompote
8.00
Broodje kaas
Jonge of oude belegen kaas met mosterd en zuur
5.00
Broodje San Daniele ham
Zeer dun gesneden rauwe ham met zongedroogde tomaat en EV olijfolie van Taggiasche olijven
8.00
Broodje kroket
Kalfskroket van Kwekkeboom op een witte ciabatta of een snee bruin brood
5.50
Uitsmijter
 2 eieren, gebakken, omelet of roerei
7.00
Met kaas of ham of spek of tomaat
0.50

Terug naar boven

 

 

Voorgerechten

Dagsoep
Overheerlijke pittige pompoensoep met gember en kokos
6.00
Ravioli
Ravioli's (3 stuks) gevuld met coquilles en scampi, geserveerd in een saus van Saffraan en Langoustines
9.50
Salade geitenkaas
Met gegrilde geitenkaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en huisgemaakte peren-appelcompote
11.50
Salade hete kip
Met sesamzaadjes, komkommer en ingelegde rode ui
11.50
Gamba's
Grote Gamba's gebakken in olijfolie met knoflook, ui, peterselie en chilipeper. Geserveerd met brood
11.50

Terug naar boven

 

 

Hoofdgerechten

Spaghetti Arrabiata
Pasta met huisgemaakte sugo (tomatensaus) met pepperoncini en knoflook (vegan gerecht)
11.50
Steak frites
Biefstuk (180 gr.) met huisgemaakte kruidenboter, geraspte kaas, frites en salade. Kan ook met groene peper roomsaus of gekarameliseerde gebakken uien.
22.50
Grillburger
met huisgemaakte saus en gekarameliseerde gebakken uien, Geserveerd met coleslaw en frites
12.50
met bacon en/of kaas plus € 0,50

MAANDSPECIALS:

Ravioli
Ravioli's (6 stuks) gevuld met Coquilles en Scampi in een saus van Saffraan en Langoustines
17.50
Quiche met bospaddenstoelen
Quiche van meneer van Loon met bospaddenstoelen, Parmezaan en onze eigen geraspte kaasmelange. Wordt geserveerd met salade
16.50
Gebakken Kalfslever
Kalfslever met gebakken ui, spek en appel, geserveerd met aardappelpuree en rode kool
23.00
Camembert uit de oven
Met honing en tijm, geserveerd met een groene salade en brood
13.50
Vis van de dag
De mooiste vis van de visboer, kan per dag wisselen.

Terug naar boven

 

 

Nagerechten

Vanille roomijs
2 Bolletjes vanille roomijs met olijfolie en grof zeezout
5.00
Huisgemaakte appeltaart (op=op)
Geserveerd met slagroom, vanille- of kaneelijs
vanaf 5.50
Tartelette citron
 Citroentaartje met aardbeiencoulis en rood fruit
6.00
Toblerone mousse
Een mousse van de bekende Toblerone chocolade, geserveerd met aardbeiencoulis en wat vers fruit
8.50

Terug naar boven

Menukaart sluiten

Auto

Rondom het restaurant zijn voldoende parkeerplaatsen. 
Parkeertarief:
ma t/m za 09:00-24:00 uur € 2,40 per uur
Zondag gratis parkeren.

Bus

GVB Lijn 15 Station Zuid
GVB Lijn 15 Station Sloterdijk. 

Uitstappen bij halte: Corantijnstraat.
Vanaf halte loopt u door de Curacaostraat recht op ons af (3 min).

Tram

GVB Lijn 17 Osdorp Dijkgraafplein
GVB Lijn 17 Centraal station

Uitstappen bij halte: Corantijnstraat.
Vanaf halte loopt u door de Corantijnstraat recht op ons af (1 min).